Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 juli 2015, 10:35

Vrouw neergestoken op recreatieterrein Bussloo Wilp

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:52 uur

WILP – De politie stelt een onderzoek in naar een steekincident waarbij een 40-jarige vrouw uit Deventer gewond is geraakt.

 

Politie onderzoekt aanleiding onenigheid

De politie kreeg op zaterdag 11 juli omstreeks 19.45 uur melding dat op het recreatiegebied aan de Withagenweg in Wilp een steekincident had plaatsgevonden. Een 40-jarige vrouw raakte hierbij gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht.

 

In de buurt kon de politie de dader aanhouden. Het betreft een 41-jarige vrouw uit Deventer. De politie is direct een onderzoek gestart en onderzoekt de aanleiding van de onenigheid.

 

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van dit voorval en nog niet met de politie gesproken hebben. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

112 Bussloo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bussloo lees je in onze categorie 112 Nieuws Bussloo. Alle 112 alarmeringen uit Bussloo kan je live volgen via 112 meldingen Bussloo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.