Redactie 112 0 reactie(s) ma 13 juli 2015, 10:26

Overlastgevende jongeren vernielen gestolen fiets

Laatst bijgewerkt: zondag 12:52 uur

APELDOORN – De politie heeft een fiets aan de eigenaar kunnen teruggeven dankzij een melding over jeugd die een fiets zou vernielen. Agenten zagen op zondag 12 juli hoe een groepje jongeren aan de Talingweg in Apeldoorn rond een fiets stonden, en besloten de fiets te controleren.

 

Als snel bleek dat de fiets als gestolen was opgegeven. Het 16-jarige meisje uit Apeldoorn dat de fiets bij zich had is daarom aangehouden op verdenking van heling. Ze zou de fiets overgenomen hebben van een 15-jarige jongen uit Apeldoorn, ook hij is aangehouden.

 

De politie zoekt nu verder uit wat de precieze rol van de jongen en het meisje is. En de eigenaar van de fiets kon maandagochtend weer op zijn eigen fiets het politiebureau uitrijden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.