Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 juli 2015, 15:21

Jongeman betaalt na tanken met vals geld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:52 uur

WENUM WIESEL – De politie heeft op dinsdag 28 juli een man aangehouden die na het tanken bij een benzinestation aan de Zwolseweg met vals geld had betaald. Een medewerker van het tankstation ontdekte dat er met vals geld was betaald en belde snel de politie.

Agenten konden een 19-jarige man uit Vaassen meteen aanhouden. Het viel op dat hij een aantal briefjes van 50 euro bij zich had met dezelfde serienummers. Bovendien zou de man al eerder getankt hebben en met vals geld betaald hebben.

De politie onderzoekt nu hoe de verdachte aan het valse geld komt. Vals geld kan soms behoorlijk echt lijken, toch zijn er altijd duidelijke kenmerken waardoor het van echte biljetten te onderscheiden is. Kijk daarvoor op de website van de Nederlansche Bank.

112 Wenum Wiesel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wenum Wiesel lees je in onze categorie 112 Nieuws Wenum Wiesel. Alle 112 alarmeringen uit Wenum Wiesel kan je live volgen via 112 meldingen Wenum Wiesel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.