Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 05 augustus 2015, 23:59

Verwarde vrouw klimt in hoogspanningsmast

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:52 uur

BEEKBERGEN – Een vrouw is woensdagavond in Beekbergen in een hoogspanningsmast geklommen. Een speciale eenheid van de politie probeert haar er weer uit te krijgen.

Vlakbij de mast zit Het Hietveld, een instelling voor zorgbehoevende mensen met een lichte tot matige verstandelijke handicap. Mogelijk is ze hiervandaan weggelopen, maar dat is nog niet bekend.

Nadat de vrouw rond 21.00 uur in de mast bij de Stoppelbergweg is geklommen, zijn de brandweer en politie met groot materieel uitgerukt. De elektriciteit is tijdelijk van de mast afgehaald. De vrouw is uit haar benarde situatie bevrijd en is weer veilig op de grond gebracht.

112 Beekbergen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Beekbergen lees je in onze categorie 112 Nieuws Beekbergen. Alle 112 alarmeringen uit Beekbergen kan je live volgen via 112 meldingen Beekbergen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.