Redactie 112 0 reactie(s) za 15 augustus 2015, 16:55

Apeldoorner geeft ex-vriendin vuistslag en steelt haar telefoon

Laatst bijgewerkt: zondag 12:52 uur

APELDOORN – Vrijdag 14 augustus heeft de politie een 34-jarige man uit Apeldoorn buiten heterdaad aangehouden op verdenking van het mishandelen en bedreigen van zijn ex-vriendin in haar woning. Ook zou hij haar telefoon hebben gestolen.

De mishandeling heeft op 19 juli plaatsgevonden, in de woning van de ex van de man. Hij zou haar achterdeur hebben vernield en de vrouw vervolgens meerdere vuistslagen hebben gegeven en haar hebben bedreigd. Ook nam hij haar mobiele telefoon mee. De vrouw deed aangifte en de politie heeft op de dag zelf nog gezocht naar de man, maar hem niet aangetroffen. Ook werd hij in de periode daarna niet aangetroffen in woningen waar hij zou verblijven. Op vrijdag 14 augustus meldde de vrouw dat de man haar op straat opnieuw lastig viel, en is de man alsnog aangehouden. Hij is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.