Redactie 112 0 reactie(s) za 15 augustus 2015, 17:08

Rijbewijs beginnende bestuurder ingevorderd

Laatst bijgewerkt: zondag 12:52 uur

VAASSEN – In Vaassen heeft de politie een rijbewijs ingevorderd van een beginnende bestuurder die veel te veel gedronken had. De bestuurder blies bij de ademanalyse een bijna tien keer hoger promillage dan maximaal is toegestaan voor een beginnend bestuurder, voor wie de grens op 88 ug/l ligt.

Vrijdagavond 14 augustus kwam om 22.50 uur vanaf de Deventerstraat in Vaassen een melding over een eenzijdig ongeval. Een snorfietsbestuurder, een 20-jarige man uit Beekbergen, bleek bij een rotonde gevallen en een hoofdwond te hebben opgelopen. De man werd door de ambulance nagekeken maar het letsel viel mee. Wel was meteen duidelijk dat hij onder invloed van alcohol was. Hij blies op het politiebureau 865 ug/l.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.