Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 11 oktober 2015, 17:40

Apeldoorner met glas in gezicht geslagen

Laatst bijgewerkt: zondag 12:53 uur

APELDOORN – De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op de Hoofdstraat in Apeldoorn in de nacht van zaterdag op zondag 11 oktober. Hierbij raakte een 20-jarige man uit Apeldoorn man zwaargewond. Ook zijn 24-jarige Apeldoornse vriendin liep klappen op.

Rond drie uur die nacht zou er in een horecagelegenheid in de Hoofdstraat – in de buurt van de Paul Krugerstraat – een ruzie zijn ontstaan tussen meerdere personen. Vervolgens zouden het 20-jarige slachtoffer en zijn 24-jarige vriendin zijn geschopt. De 20-jarige zou ook met een glas in zijn gezicht zijn geslagen. De ruzie zette zich buiten de horecagelegenheid voort waarbij er opnieuw geschopt zou zijn. De twee zijn meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling. Twee mannen, een 21-jarige man uit Lent en een 20-jarige man uit Eerbeek zijn ter plekke aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze mishandeling. Zij zijn in verzekering gesteld voor verhoor en verder onderzoek.

Getuigen gezocht
De politie heeft ter plekke al met verschillende mensen gesproken, maar komt graag in contact met meer getuigen die kunnen vertellen wat er die nacht precies is gebeurd. Hebt u rond drie uur die nacht iets gezien of gehoord dat met deze mishandeling te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900 8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.