Redactie 112 0 reactie(s) di 27 oktober 2015, 12:34

Man dringt woning binnen, getuigen gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 12:53 uur

Apeldoorn – De politie is op zoek naar getuigen van een voorval aan de Casper Fagelstraat in Apeldoorn op zaterdagavond 24 oktober. Een onbekende man drong toen de woning van een bejaarde vrouw binnen. Hij ging er even later zonder iets mee te nemen vandoor.

Rond 19.00 uur werd er bij de 84-jarige bewoonster aangebeld, waarna ze de deur open deed. De man drong direct naar binnen en duwde de vrouw terug de gang in. De intenties van de man waren niet helemaal duidelijk, hij gaf ondermeer aan dat hij iemand moest bellen, wat hij vervolgens ook leek te doen met haar telefoon.

Toen de man de vrouw opnieuw vastpakte en haar richting een andere kamer duwde, begon de vrouw hard om hulp te roepen. Mogelijk liet de man haar hierdoor los, en verliet de woning weer. De indringer heeft niets weggenomen uit de woning maar liet wel een hevig geschrokken vrouw achter.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen die de man misschien ook in de buurt gezien hebben, of wellicht zelf ook aan de deur gehad hebben. Mede dankzij een buurman die de man gezien heeft is ook bekend dat de man op de fiets was en na het voorval bij de woning van de vrouw is weggefietst.

Het gaat om een man van ongeveer 25 a 30 jaar oud, 1.70 m. lang met een getinte huidskleur en slank postuur. Hij droeg een zwarte jas, donkere broek en had een zwart mutsje op. Verder droeg hij opvallend lichte schoenen. Van de fiets is alleen bekend dat het om een donkere fiets ging.

Heeft u de man ook gezien of weet u misschien wie hij is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.