Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 november 2015, 17:10

Supermarkt aan de Schapendoesweg overvallen

Laatst bijgewerkt: zondag 12:53 uur

APELDOORN – Woensdagavond 4 november hebben twee nog onbekende mannen een supermarkt aan de Schapendoesweg in Apeldoorn overvallen. Er is niemand gewond geraakt. De daders gingen er met een hoeveelheid sigaretten vandoor.

De twee mannen liepen vlak voor sluitingstijd, even voor 22.00 uur, de zaak binnen. Één van de daders bedreigde het personeel achter de informatiebalie en enkele klanten met een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek. De andere dader verzamelde achter de informatiebalie een hoeveelheid sigaretten en wat kleingeld uit de kassa. Daarna gingen de daders er lopend vandoor. Na het verlaten van de supermarkt gingen ze rechtsaf, richting het speeltuintje. Het is niet bekend hoe ze verder gevlucht zijn.

Na de overval zijn de aanwezige medewerkers en klanten opgevangen door de politie en zijn hun verklaringen opgenomen.

Onderzoek overvallenteam
Het overvallenteam heeft de zaak nu in onderzoek en is op zoek naar mensen die de overvallers misschien gezien hebben voor of na de overval.

Het ging om twee personen van naar schatting ongeveer 20 jaar oud, beiden droegen donkere kleding en beiden hadden hun gezicht bedekt. Één man droeg een opvallend wit masker en is ongeveer 1.75 a 1.80m lang. De man die dreigde met het wapen heeft vermoedelijk een donkere huidskleur en was vrij lang (ca. 1.90/1.95m).

Heeft u de mannen mogelijk gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.