Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 november 2015, 16:31

Drugsdealers aangehouden in de wijk Kerschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 12:53 uur

APELDOORN – Donderdag 12 november heeft de politie drie mannen aangehouden in Apeldoorn op verdenking van de handel in harddrugs. De politie stelde een onderzoek in naar aanleiding van diverse meldingen vanuit de wijk Kerschoten.

Een 20-jarige man uit Zutphen werd om 17.30 uur aangehouden. De man bleek acht bolletjes harddrugs, meerdere mobiele telefoons en een bedrag aan contant geld bij zich te hebben. Al deze goederen en zijn auto zijn in beslag genomen.

Even later zijn een 23-jarige man uit Vaassen en een 27-jarige Apeldoorner aangehouden. In hun auto en in hun bezit trof de politie ruim 20 bolletjes en envelopjes harddrugs aan, en ook deze verdachten hadden meerdere mobiele telefoons en een geldbedrag bij zich. Opnieuw zijn alle spullen, en de auto waar dit duo in reed, in beslag genomen.

De verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor en onderzoek en de politie maakt proces-verbaal tegen ze op.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.