Redactie 112 0 reactie(s) do 26 november 2015, 17:38

Schennispleger valt vrouw lastig, politie zoekt getuigen

APELDOORN – Woensdagavond 25 november is een 21-jarige vrouw uit Apeldoorn lastig gevallen door een schennispleger. De politie zoekt getuigen die de man misschien ook gezien hebben.

De vrouw fietste rond 21.15 uur over de Deventerstraat, richting de Zutphensestraat. Ter hoogte van het pannenkoekenhuis had de vrouw de indruk dat ze gevolgd werd.

Op de Zutphensestraat werd de vrouw vlak voor de Vossenweg ingehaald door de man, die haar bij het inhalen ook betastte op haar rug. De man sloeg daarna de Vossenweg in. Toen de vrouw de Vossenweg passeerde zag ze de man naast zijn fiets staan. De man had zijn broek laten zakken en toonde zijn geslachtsdeel aan de vrouw.

De geschrokken vrouw is snel naar een kennis in de buurt gefietst, onderweg daar naartoe had ze de indruk dat de man haar opnieuw achterna fietste, maar op een gegeven moment was de man ook verdwenen.

Tips gezocht
De politie is gewaarschuwd en stelde een onderzoek in. De politie is erg benieuwd of er meer mensen zijn die de man gezien denken te hebben.

Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 50 jaar oud, met bril, ongeveer 1.80m lang en een slank postuur. Hij droeg een zwart/grijze jas, donkerkleurige broek en reed op een herenfiets.

Heeft u de man mogelijk gezien of weet u wie het kan zijn, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons