Redactie 112 0 reactie(s) di 01 december 2015, 16:07

Politie zoekt getuigen brandstichting Buizerdweg

Laatste update: 22 aug 2021 12:53 uur

APELDOORN – Vrijdagavond 27 november rond kwart voor zeven ontdekte een voorbijganger brand in een woning aan de Buizerdweg. De gewaarschuwde brandweer had het vuur snel onder controle. Er bleek sprake van brandstichting.

Omdat er direct vermoedens waren dat sprake was van brandstichting stelde de politie een onderzoek in. Technisch onderzoek heeft deze vermoedens bevestigd. Ook is er een buurtonderzoek ingesteld. Uit het onderzoek tot nu toe is gebleken dat er gezien is dat iemand wegrende vanuit de richting van de woning, die vervolgens de Kraaienweg op rende richting de Arnhemseweg. Het ging om een persoon met een donkere jas met capuchon op, een broek met witte strepen op de zijkant en een plastic zak bij zich.

Tips
De politie wil graag weten of er meer mensen zijn die deze persoon wellicht gezien hebben in de buurt, voor of na de brand. Heeft u ook iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u een vermoeden wie de brand aangestoken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons