Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 december 2015, 16:23

Hennepkwekerij ontdekt na inbraakmelding aan de Gladsaxe

Laatst bijgewerkt: zondag 12:54 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 17 december op de Gladsaxe een hennepkwekerij aangetroffen. Omstreeks 03.00 uur kreeg de politie de melding van een inbraak in een pand aan de Gladsaxe.

Een medewerker van een beveiligingsbedrijf had daar mogelijk twee inbrekers overlopen. Deze personen waren weggereden in een bestelauto. Deze auto werd enige tijd later leeg aangetroffen op De Minden.

Agenten zagen dat een raam van het pand was geforceerd. In het pand troffen ze vervolgens een hennepkwekerij aan met 10.682 stekken en 379 moederplanten. Uit een eerste onderzoek bleek dat de stroom illegaal was afgetapt.

De hennepkwekerij is ontmanteld. De goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Later in de nacht kreeg de politie de melding dat de betreffende bestelauto was gestolen vanaf de Kruizemuntstraat.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.