Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 20 december 2015, 16:13

Twee Apeldoorners slachtoffer van straatroof

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:54 uur

APELDOORN – In Apeldoorn zijn zaterdagavond en –nacht twee inwoners van die stad het slachtoffer geworden van een straatroof. Geen van beiden is gewond geraakt. De politie heeft beide zaken in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Zaterdagavond rond 22.45 uur werd een 16-jarige Apeldoorner in het Westenenkpark door twee onbekenden van zijn fiets geduwd, waarna hem zijn pet en fiets afhandig werden gemaakt. Het zou gaan om twee blanke jonge mannen van tussen de 18 en 25 jaar met donkere kleding aan.

Mountainbikes
Later in de nacht, omstreeks 00.30 uur, werd een 16-jarige Apeldoorner belaagd door twee jongens op de Achterlandseweg. Volgens het slachtoffer ging het hier om twee jongens van tussen de 15 en 17 jaar met donkere kleding aan. Zij waren op mountainbikes, waarvan er een nogal lawaai maakte. De politie roept getuigen, die iets van de voorvallen hebben gezien of gehoord of wellicht meer informatie hebben, zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.