Redactie 112 0 reactie(s) do 07 januari 2016, 16:11

Vrouwen met geprepareerde rok aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 12:54 uur

APELDOORN – De politie heeft maandag in Apeldoorn twee vrouwen en een man uit Duitsland aangehouden. Agenten gingen af op een melding van een verdachte situatie, volgens de melder had het drietal zich verdacht gedragen bij een supermarkt. De melder was een agent die niet aan het werk was.

Aan het Schubertplein werden de vrouwen en de man bij een andere supermarkt gecontroleerd. In hun auto lagen verschillende spullen, die vermoedelijk uit een of meerdere winkels gestolen waren. De drie werden aangehouden, toen ze gefouilleerd werden bleek dat één van de vrouwen een speciale rok aanhad. Het is bij de politie bekend dat dit soort rokken worden gebruikt door winkeldieven.

De vrouwen zijn 17 en 46 jaar oud, de man is 18 jaar oud. Het duo van 17 en 18 is inmiddels heengezonden in afwachting van een dagvaarding, ze zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden. De vrouw van 46 jaar zit nog vast.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.