Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 14 januari 2016, 15:36

Donderdag 21 januari wordt er ingebroken in Ugchelen en Loenen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:54 uur

UGCHELEN / LOENEN – Op donderdagavond 21 januari 2016 organiseert de politie samen met de gemeente het spel ”Boef in de wijk!”

Boef in de wijk is een interactief spel waarvoor wij alle bewoners van Ugchelen en Loenen uitnodigen om aan deel te nemen. Het spel start om 18:00 uur bij het Ugchelens Belang aan de Bogaardslaan 81 te Ugchelen en bij De Bruisbeek aan de Loenerdrift 80 te Loenen. 

Nadat het spel is gestart is via twitter informatie te vinden waar ”de boef” op dat moment bezig is. Dan kan ”de boef” gezocht worden. Degene die de boef in de wijk vindt wint een mooie prijs. Ook degene die tijdens het spel de beste informatie van verdachte situaties, personen of voertuigen doorspeelt aan de politie wint een prijs. Er worden die avond drie ”boeven” per dorp gezocht. De winnaars krijgen een prijs.

112 Ugchelen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ugchelen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ugchelen. Alle 112 alarmeringen uit Ugchelen kan je live volgen via 112 meldingen Ugchelen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.