Redactie 112 0 reactie(s) za 16 januari 2016, 16:42

Educatieve maatregel voor beginnende bestuurders

Laatst bijgewerkt: zondag 12:54 uur

APELDOORN – Op de Kayersdijk zag de politie afgelopen nacht een bestuurder van een auto hard rijden. De snelheden die daarbij gehaald waren liepen op tot wel wel 120 kmpu.

Deze beginnende bestuurder krijgt een forse boete en kan een educatieve maatregel verwachten (cursus op eigen kosten, als hij daar niet aan meedoet wordt zijn rijbewijs ongeldig verklaard). De bestuurder baalde als een stekker aangezien hij binnenkort ook nog moet voorkomen met betrekking tot een ander verkeersfeit.

Ook trof de politie een bestuurder aan die er in eerste instantie vandoor wilde gaan. Hij stopte uiteindelijk en blies een ‘F’. Dat betekend dat hij teveel alcohol in zijn adem heeft. De beginnend bestuurder blies op het bureau 695 ugl, daar waar maximaal 88 ugl is toegestaan.

Zijn rijbewijs is ingevorderd. Ook hij kan een educatie maatregel verwachten. Proces verbaal is opgemaakt.

Klik HIER als je meer wilt weten over de educatieve maatregel van het CBR.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.