Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 januari 2016, 15:32

Man probeert sleutelkastje van woning Albardastraat open te breken

Laatste update: 1 jaar geleden

APELDOORN – Dankzij een alerte getuige heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag 22 januari een man aan kunnen houden die zeer waarschijnlijk probeerde in te breken in een sleutelkastje van een woning aan de Albardastraat in Apeldoorn.

Een getuige meldde rond 04.10 uur dat zij gerommel hoorde bij het sleutelkastje van een buurtbewoonster en belde de politie. Die kwam direct ter plaatse en trof vlakbij de woning de verdachte aan; een 35-jarige man uit Arnhem. Het sleutelkastje bleek inderdaad open gebroken en de verdachte bleek de nodige inbrekersgereedschappen bij zich te hebben en is hiervoor aangehouden en meegenomen naar het bureau. Alle gereedschappen zijn in beslag genomen en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons