Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 30 januari 2016, 16:29

Man bedreigt beveiliger na gesprek over een uitkering

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:54 uur

APELDOORN – Vrijdagochtend 29 januari is een 20-jarige man uit Beekbergen aangehouden nadat hij weigerde een gebouw van de gemeente Apeldoorn te verlaten, een beveiliger bedreigde en zich verzette tegen zijn aanhouding.

De man was rond 10.00 uur in het ‘Activerium’ van de gemeente Apeldoorn aan de Deventerstraat voor een gesprek over een uitkering. Na dat gesprek weigerde de man te vertrekken. De beveiliging werd erbij geroepen, waarna de man meteen agressief werd. Twee beveiligers wisten hem eerst wel het gebouw uit te drijven, maar hij liep vrijwel direct het gebouw weer in. Toen is de politie gebeld. Ook toen agenten de man sommeerden te vertrekken weigerde de man dit. Hierop is hij aangehouden, waartegen de 20-jarige vol in verzet ging. Samen met de beveiligers is de man onder controle gebracht. Na zijn aanhouding uitte hij nog enkele zeer ernstige bedreigingen aan het adres van één van de beveiligers. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.