Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 04 februari 2016, 15:31

Apeldoorner opgepakt voor fraude met concertkaarten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:54 uur

WOLHEZE – De politie heeft woensdagavond in Wolfheze een 21-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van fraude met concertkaarten. De politie kwam de man op het spoor na een tip van het televisieprogramma Avro-Tros Opgelicht.

Gedupeerden hadden zich bij de redactie van het televisieprogramma gemeld met het verhaal dat ze waren opgelicht door iemand die vervalste concertkaarten zou hebben verkocht. Het programma ging op onderzoek uit en zette een val op. Nadat er een afspraak was gemaakt met de verkoper, die nog steeds actief bleek, werd de politie gewaarschuwd. Die hield de man aan. De Apeldoorner zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

112 Wolfheze

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wolfheze lees je in onze categorie 112 Nieuws Wolfheze. Alle 112 alarmeringen uit Wolfheze kan je live volgen via 112 meldingen Wolfheze.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.