Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 februari 2016, 16:15

Vader en zoon aangehouden na ongeval

Laatst bijgewerkt: zondag 12:54 uur

APELDOORN – In Apeldoorn heeft de politie zondagochtend een 57-jarige inwoner en zijn 23-jarige zoon aangehouden. De twee worden verdacht van het verlaten van de plaats van een ongeval.

Agenten stelden die ochtend rond 07.30 uur een onderzoek in naar aanleiding van een melding op de Heemradenlaan, waar een auto tegen een boom zou zijn gereden. De zwaar beschadigde auto werd onbeheerd achtergelaten aangetroffen. Volgens omstanders zouden de drie jonge inzittenden te voet op de vlucht zijn geslagen. Toen agenten opzoek ging naar de eigenaar troffen ze die vlak bij zijn woonadres aan: het bleek de 23-jarige man te zijn. Hij ontkende echter zelf gereden te hebben maar was zwaar onder invloed van alcohol. Zijn vader, die bij hem was, verklaarde zelf gereden te hebben maar was niet onder invloed. Beide mannen werden evenwel aangehouden. Bij de 23-jarige werd een alcoholgehalte gemeten van 505 ug/l (voor een beginnend bestuurder die vijf jaar of korte een rijbewijs heeft is dat ruim vijf keer de limiet). Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.