Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 februari 2016, 9:06

Vrouw van tas beroofd aan de Laan van Zevenhuizen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:54 uur

Apeldoorn – Maandagochtend 29 februari is een 30-jarige vrouw uit Apeldoorn beroofd van haar tas door twee onbekende mannen of jongens op een scooter.

 

De beroving vond rond 06.45 uur plaats op de Laan van Zevenhuizen, ter hoogte van de Sleutelbloemstraat. De vrouw fietste op het fietspad toen er ineens een scooter naast haar kwam rijden, waarvan de bestuurder tegen haar begon te schreeuwen. Voordat de vrouw besefte wat er gebeurde graaide de bestuurder haar tas uit de mand voorop haar fiets en ging er vandoor. De scooter sloeg rechtsaf de Fauststraat in.

 

De geschrokken vrouw alarmeerde direct de politie, die een Burgernetactie verspreidde over de beroving. Helaas zijn de daders nog niet gevonden. In de tas zaten gelukkig geen spullen van waarde, alleen wat kleine spulletjes en wat eten en drinken. Mogelijk is de tas dan ook snel ergens gedumpt. Het betrof een roze gebloemde tas van het merk Pip. Vindt u de tas ergens, neem dan contact op met de politie.

 

Het ging zo snel dat over de daders vrij weinig bekend is. Vermoedelijk ging het om twee jonge mannen/jongens van rond de 18/19 jaar. Ze droegen donkere kleding en reden op een donkere, ‘normale’ scooter (geen retro model).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.