Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 maart 2016, 13:12

Politie zoekt getuigen van aanrijding op de Laan van Erica

Laatst bijgewerkt: zondag 12:54 uur

De politie is opzoek naar getuigen van een verlaten plaats ongeval gepleegd op zaterdag 5 maart 2016 tussen 14:00 uur en 14:05 uur op de Laan van Erica ter hoogte van het fietspad, parallel aan spoorweg Apeldoorn/Zutphen. Het slachtoffer heeft door de aanrijding ernstig letsel opgelopen.

 

Het slachtoffer reed op zijn E-bike op het fietspad parallel aan spoorlijn Apeldoorn/Zutphen toen hij werd aangereden door een scooter. Het slachtoffer kwam in een woordenwisseling met de bestuurder van de scooter. Toen het slachtoffer vroeg om de gegevens uit te wisselen ging de bestuurder ervan door. Bij het wegrijden heeft de bestuurder van de scooter de kentekenplaat met zijn linkerhand afgeschermd. Wat het slachtoffer wel heeft kunnen zien is het volgende:

 

Scooter:
– op de kentekenplaat in ieder geval de letter ‘M’
– blauw kentekenplaat

 

Signalement van de bestuurder van de scooter:
– +/- 175/180 cm lang
– normaal tot stevig postuur
– goed Nederlands sprekend
– rond gezicht
– blanke huidskleur
– tussen de 16 en 20 jaar oud
– blauw kleurige spijkerbroek

 

Heeft u iets van de aanrijding gezien of kent u de persoon die het slachtoffer heeft aangereden meldt u dan zo spoedig mogelijk bij de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.