Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 augustus 2015, 17:03

Fietsendieven op heterdaad betrapt

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:55 uur

DEVENTER – De politie heeft donderdagavond een 23-jarige man uit Schalkhaar en een 21-jarige inwoner van ter Apel aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van diefstal van fietsen. Zij waren gezien door agenten en betrapt bij de diefstal van een fiets die gestald stond aan de Diepenveenseweg in Deventer.

 

Agenten zagen het tweetal dralen tussen de geparkeerde fietsen. Het tweetal was zeer geïnteresseerd in de fietsen. Toen het tweetal korte tijd later met een fiets er vandoor ging reden de agenten er achteraan. De agenten verloren hen even uit het oog maar zagen ze even later weer fietsen maar toen ieder op een fiets. Zij werden aangehouden op de Nieuwe Rij en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd het onderzoek voortgezet.

112 Deventer

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Deventer lees je in onze categorie 112 Nieuws Deventer. Alle 112 alarmeringen uit Deventer kan je live volgen via 112 meldingen Deventer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.