Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 21 maart 2016, 19:01

Stroomstoring treft gedeelte van Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 12:55 uur

APELDOORN – Aan het einde van maandagmiddag 21 maart heeft een gedeelte van Apeldoorn te maken gehad met een stroomstoring. Liander berichte hierover omstreeks 17:40 uur via Twitter.

 

Volgens Liander hadden de wijken met postcodes 7321, 7322, 7323 en 7325 last van de stroomstoring. Al snel werd via Facebook duidelijk dat lang niet alle woningen in die postcode’s last hadden van de storing.

 

Op de Laan van Zevenhuizen ondervond men ook hinder, hier deden de stoplichten het niet. Verschillende automobilisten zorgden hier voor gevaarlijke situaties door de verwarring en het slechte zicht op het kruispunt. Omstreeks 18:35 uur gingen de stoplichten op oranje, hierna werkten de stoplichten weer volgens de normale omstandigheden. Ook via Facebook kwamen er berichten binnen dat huishoudens weer werden voorzien van stroom.

 

Wat de precieze oorzaak van de stroomstoring is, is niet bekend. Ook is niet bekend of alle stroomnetwerken weer hersteld zijn.

Deel dit artikel

Video

https://www.youtube.com/watch?v=XXhARk7CTvA

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.