Redactie 112 0 reactie(s) di 22 maart 2016, 14:58

Wisseltrucs bij AH in Apeldoorn door twee vrouwen

Laatste update: 1 jaar geleden

APELDOORN – Op 25 februari wordt door twee vrouwen twee keer na elkaar een wisseltruc bij vestigingen van de AH in Apeldoorn uitgevoerd. In beide gevallen wordt een pak WC papier afgerekend met een biljet van € 50,-

 

Het biljet wordt door de caissièrre gecontroleerd op echtheid. Na deze controle zegt de vrouw het kleiner te kunnen betalen en wordt het 50,- biljet teruggegeven aan haar teruggegeven. Dan blijkt het kleingeld toch niet toereikend te zijn en geeft de vrouw het € 50,- biljet opnieuw aan de caissièrre. Dit biljet is in de tussentijd omgewisseld voor een vals biljet. Dit wordt dan niet nogmaals gecontroleerd door de caissiere. Pas bij het opmaken van de kassa wordt het valse biljet ontdekt. De twee vrouwen blijken drie kwartier na elkaar op 25 februari (19.30 en 20.15 uur) bij AH vestigingen ‘Anklaar’ en ‘Fort’ te zijn geweest. Beide vrouwen komen beide keren vlak na elkaar binnen en kopen in beide gevallen WC papier.

 

De vrouw met het groene jack pleegt zelf geen wisseltruc maar is onmiskenbaar betrokken bij de truc. Bij de kassa hebben ze ook contact met elkaar.

 

Vragen

Wie herkent de vrouwen op de beelden? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons