Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 maart 2016, 12:02

Auto rijdt tegen pui woning aan de Joh. Wagenaarlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:55 uur

Apeldoorn – De voorgevel van een woning aan de Joh. Wagenaarlaan in Apeldoorn is zondagavond 27 maart 2016 zwaar beschadigd toen een 37-jarige bewoner er met zijn auto tegenaan reed. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

 

Rond half acht die avond kreeg de politie een melding dat er een auto op een woning was ingereden. Drie personen die op dat moment in de woning aanwezig waren, kwamen met de schrik vrij. Er is niemand gewond geraakt. De politie heeft de bestuurder aangehouden en in verzekering gesteld voor verhoor en verder onderzoek. Dit onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. De woning wordt gecontroleerd op bewoonbaarheid. In afwachting van dit onderzoek, zijn de bewoners elders ondergebracht. Er zijn vermoedens van een opzettelijke actie van de man tegen zijn gezin.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.