Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 02 april 2016, 15:59

Apeldoorner bedreigt agent tijdens verkeerscontrole

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:55 uur

APELDOORN – Een 50-jarige man uit Apeldoorn is vrijdagavond aangehouden voor bedreiging van een politieagent. Daarmee overtrad de verdachte eveneens de schorsingsvoorwaarden die hem waren opgelegd in een eerder strafrechtelijk onderzoek.

 

De man reed met zijn bedrijfswagen vrijdagochtend op De Voorwaarts in Apeldoorn, toen een politieman een verkeerscontrole deed naar zijn voertuig en juiste papieren. De automobilist uitte bedreigingen toen hij bekeurd werd voor enkele overtredingen. Daarop vertrok de bestuurder boos.

 

De politieman deed aangifte van de dreigementen, waarop werd besloten de verdachte aan te houden voor verhoor. Tijdens het onderzoek bleek dat de verdachte eerder voor strafbare feiten was aangehouden en onder schorsingsvoorwaarden in vrijheid was gesteld. Deze overtrad hij met de bedreigingen die hij had geuit naar de politieagent.

 

De verdachte is in overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld; hij blijft langer vastzitten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.