Redactie 112 0 reactie(s) di 05 april 2016, 16:25

Bromfietser ernstig gewond bij ongeval

Laatste update: 1 jaar geleden

BEEKBERGEN – Een 45-jarige inwoner van Beekbergen is vanochtend ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in zijn woonplaats. De man is met hersenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Daarom zoekt de politie getuigen.

 

De Beekbergenaar reed vanochtend omstreeks 11.10 uur op zijn snorfiets vanaf de Engelanderweg de rijbaan van de Arnhemseweg op, kennelijk met de bedoeling de weg over te steken. Door nog onbekende oorzaak kwam de man te vallen en liep daarbij ernstig letsel aan zijn hoofd op. Het slachtoffer is naar het Radboudziekenhuis gebracht. Bij het ongeval werd ook de traumahelikopter ingezet.

 

Getuigen gezocht
Over de toedracht tast de politie nog in het duister. De dienst verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de toedracht. Kort voor het ongeval is een grijze stationcar gezien die richting Apeldoorn reed. De inzittenden ervan kunnen belangrijke getuigen zijn en worden verzocht zich te melden. Ook andere getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken maar wel het ongeluk hebben zien gebeuren, worden gevraagd zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons