Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 april 2016, 15:18

Viertal tankt met gestolen auto zonder te betalen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:55 uur

APELDOORN – Een politieman die in zijn vrije tijd over de Generaal van Heutszlaan in Apeldoorn reed, herkende een auto die nog niet zo lang geleden was gestolen en waarschuwde direct de meldkamer. Na een korte snelle actie kon de politie twee van de vier verdachten aanhouden. Twee jongens uit Apeldoorn van 14 en 17 jaar oud. Twee andere verdachten wisten te ontkomen.

 

Het viertal bleek ook nog te hebben getankt zonder te betalen. Toen de agenten bij het tankstation aan de Deventerstraat aankwamen waren de vogels net gevlogen. Twee verdachten gingen er met hoge snelheid in de gestolen auto vandoor. Twee anderen gingen er te voet vandoor. Deze konden even later alsnog worden aangehouden. Ook werd even later de gestolen auto zonder de twee verdachten, teruggevonden op de J. Steenbergenstraat. De politie heeft de twee overgebracht naar het politiebureau en zet het onderzoek voort. De gestolen auto kan mogelijk na onderzoek weer terug naar de rechtmatige eigenaar.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.