Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 april 2016, 15:29

Meisje op de Koperslagersdonk beroofd en bedreigd met hamer

Laatst bijgewerkt: zondag 12:55 uur

APELDOORN – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof aan de Koperslagersdonk. Rond 22.30 uur werd een 17-jarige fietsster bedreigd door een (nog) onbekende man en moest haar telefoon en portemonnee afgeven.

 

Het slachtoffer fietste in de richting van de Barnewinkel. Een man liet haar stoppen op de weg en bedreigde haar met een hamer. Daarna rende de man weg door een steegje in de richting van Spinnersdonk. De man is vermoedelijk 1.70 meter lang, heeft een getinte huidskleur en een normaal postuur. Hij droeg een zwarte broek, een zwart bomberjack met een capuchon. Tijdens de beroving had de man de capuchon op zijn hoofd.

 

Was u getuige?
De politie is een onderzoek gestart en wil daarvoor graag spreken met getuigen. Was u getuige van de beroving? Of hebt u de man zien lopen in de buurt van de Koperslagersdonk of de Spinnersdoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.