Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 16 april 2016, 15:42

Fietsendief betrapt dankzij getuigen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:55 uur

APELDOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 16 april heeft de politie een 33-jarige Roemeen aangehouden voor fietsdiefstal. Getuigen hadden gezien dat drie personen op de Hoofdstraat, ter hoogte van de Paul Krugerstraat, erg veel belangstelling hadden voor de fietsen en scooters die daar stonden.

 

Deze getuigen tipten de politie, die direct ging uitkijken naar het groepje. Ter hoogte van Orpheus werden de drie gelokaliseerd, waarbij één van hen een fiets bij zich had. Dit bleek de 33-jarige man. Hij had de fiets vlak voordat de politie hem aansprak nog ergens weggestopt, maar agenten hadden de fiets snel gevonden. De fiets bleek geen slot meer te hebben. Later die nacht bleek de fiets eigendom van een 26-jarige inwoner van Wenum Wiesel. Hij had zijn fiets met een kabelslot op slot gezet, maar deze bleek doorgeknipt te zijn.

 

Omdat de 33-jarige als enige gereedschap in zijn bezit had (wat een overtreding van de APV is), én de fiets bij zich had, is alleen hij aangehouden. De man is zaterdagmiddag na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.