Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 april 2016, 15:58

Politie zoekt getuigen van overval tankstation

Laatst bijgewerkt: zondag 12:55 uur

APELDOORN – Donderdag 21 april is een tankstation aan de Burgermeester Roosmale Nepveulaan overvallen door twee nog onbekende personen.

 

De overval vond rond 15.20 uur plaats. Twee onbekende jongens kwamen de zaak binnen en een van hen bedreigde de aanwezige medewerkster met een vuurwapen of iets wat daar op lijkt en eiste geld. Daarna gingen de jongens er met een geldbedrag op een scooter vandoor.

 

De politie startte een onderzoek en er is een Burgernetactie gestart. Deze Burgernetactie leverde meerdere tips op. Helaas zijn de daders nog niet aangetroffen.

 

Signalement
De overvallers zijn ongeveer 19/20 jaar. De jongen die in het bezit was van het wapen is tussen de 1.75 en 1.85 m. lang en heeft een slank postuur. Hij droeg een donker jack en een spijkerbroek. De andere jongen is ongeveer 1.70 tot 1.75 m. lang. Ook hij droeg een donker jack en een spijkerbroek. Beide jongens droegen een zwarte sjaal.

 

Getuigen

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of iets weten van de overval om contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.