Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 april 2016, 17:18

Portemonnee gezocht van slachtoffer steekpartij Schalterdalweg

Laatste update: 1 jaar geleden

BEEKBERGEN – De 39-jarige man die vrijdagavond 8 april werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij in Beekbergen, blijft nog 90 dagen vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank gisteren besloten. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

 

De 39-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats werd vrijdagavond 8 april gezien op het erf van een woning aan de Schalterdalweg. Hij werd door de bewoner van het pand overlopen. Later zag deze bewoner de man bij een andere woning. Daarop kwam het tot een woordenwisseling en werd het slachtoffer meerdere keren gestoken. Het slachtoffer raakte bij deze steekpartij ernstig gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn herstel verloopt voorspoedig.

 

Portemonnee slachtoffer
Na de steekpartij bleek de portemonnee van het slachtoffer te zijn verdwenen. Ondanks een uitgebreide zoektocht in de omgeving van de Schalterdalweg, waarbij ook speurhonden zijn ingezet, is de portemonnee van het slachtoffer niet gevonden. Het gaat om een bruine herenportemonnee met drukknopen, die naar twee zijden opengeklapt kan worden. In de portemonnee zaten wat pasjes en wat (klein)geld. De politie wil heel graag weten of iemand de portemonnee gevonden heeft, met of zonder inhoud.

 

Verblijfplaats verdachte
Verder heeft de politie nog geen zicht op de verblijfplaats van de verdachte in de periode voorafgaand aan zijn aanhouding op 8 april. Mogelijk had hij een slaapplaats bij iemand of maakte hij gebruik van een (leegstaande) caravan, tent of schuur. De 39-jarige verdachte is een blanke man met blond krullend haar tot in de nek. Hij is 1.80m lang. Qua kleding droeg hij een grijs kort jack of een blauw spijkerjack, een donkere sweater met capuchon en wit koord en een blauwe muts.

 

De politie wil graag in contact komen met mensen die denken de verdachte voor 8 april gezien te hebben of misschien weten waar hij verbleef. Informatie over de portemonnee van het slachtoffer of de verdachte kunt u doorbellen aan de politie via 0900-8844.

 

Zie ook:

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.