Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 mei 2016, 15:41

15 beschonken bestuurders en 17 hardrijders

Laatst bijgewerkt: zondag 12:55 uur

APELDOORN – De politie heeft op donderdagmiddag en -avond 5 mei op meerdere locaties in Apeldoorn alcoholcontroles gehouden. 15 bestuurders hadden teveel alcohol gedronken. Ook andere overtredingen werden geconstateerd, zoals het overschrijden van de maximum snelheid.

 

Op vijf verschillende locaties in Apeldoorn zijn in totaal ruim 5000 blaastesten door de politie afgenomen. Van de 15 bestuurders die teveel hadden gedronken, heeft de politie van 2 personen het rijbewijs ingevorderd. Daarnaast werden 17 bestuurders betrapt op het overschrijden van de maximum snelheid. Van deze 17 zijn van 5 personen het rijbewijs ingevorderd. 5 automobilisten kregen een bekeuring aangezien zij geen rijbewijs bij zich hadden. Tot slot hadden 2 weggebruikers nog een bekeuring openstaan die zij direct hebben voldaan.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.