Redactie — 1120 reactie(s) — za 07 mei 2016, 16:38

Apeldoorners stelen dozen ijs uit bedrijfspand

APELDOORN – Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Deventerstraat twee Apeldoorners van 18 en 22 jaar oud aangehouden. Ze worden verdacht van inbraak in een bedrijfspand.

 

Rond 05.45 uur zag een voorbijganger dat twee mannen bezig waren op een ruit in te slaan van een bedrijfspand aan de Deventerstraat. Daarna zag hij dat de mannen er met een aantal dozen vandoor gingen. De voorbijganger belde direct met 1-1-2 en bleef de inbrekers volgen en kon daardoor zijn positie aan de meldkamer blijven doorgeven.

 

Toegesnelde agenten konden even later de twee aanhouden. Ze bleken vijf dozen ijs uit het pand te hebben meegenomen. De inbrekers zijn op het politiebureau ingesloten.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons