Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 07 mei 2016, 16:38

Apeldoorners stelen dozen ijs uit bedrijfspand

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:55 uur

APELDOORN – Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Deventerstraat twee Apeldoorners van 18 en 22 jaar oud aangehouden. Ze worden verdacht van inbraak in een bedrijfspand.

 

Rond 05.45 uur zag een voorbijganger dat twee mannen bezig waren op een ruit in te slaan van een bedrijfspand aan de Deventerstraat. Daarna zag hij dat de mannen er met een aantal dozen vandoor gingen. De voorbijganger belde direct met 1-1-2 en bleef de inbrekers volgen en kon daardoor zijn positie aan de meldkamer blijven doorgeven.

 

Toegesnelde agenten konden even later de twee aanhouden. Ze bleken vijf dozen ijs uit het pand te hebben meegenomen. De inbrekers zijn op het politiebureau ingesloten.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.