Redactie 112 0 reactie(s) za 07 mei 2016, 16:43

Alcoholcontroles rond de Giro

Laatst bijgewerkt: zondag 12:55 uur

APELDOORN – Bij alcoholcontroles rond Apeldoorn zijn vrijdagmiddag en –avond dertien bestuurders bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol.

 

De controles werden op 5 locaties gehouden door de Verkeershandhavingsteams van de eenheid Oost-Nederland. In totaal zijn 3844 bestuurders gecontroleerd. Daarvan bleken er dertien te veel gedronken te hebben. Twee bestuurders hadden zoveel gedronken dat hun rijbewijs is ingevorderd. Daarnaast werden bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de maximum snelheid, het niet dragen van de autogordel en het negeren van een rood verkeerslicht.

 

Twee bestuurders reden terwijl hun rijbewijs is ingevorderd. Van één van hen gebeurde dat een dag eerder, ook bij de alcoholcontroles rondom de Giro, vanwege een forse snelheidsoverschrijding. Eén bestuurder reed met een ongeldig rijbewijs.

 

Komende dagen
Ook de komende dagen zullen op grote schaal alcoholcontroles worden gehouden rond de festiviteiten van de Giro en de daarmee verband houdende overige evenementen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.