Redactie 112 0 reactie(s) di 17 mei 2016, 17:16

Mannen houden zich verdacht op bij woning aan de Hopweg

Laatst bijgewerkt: zondag 12:55 uur

APELDOORN – Maandagavond kreeg de politie een melding dat twee mannen zich verdacht ophielden bij een woning aan de Hopweg. Ter plaatse werden de mannen inderdaad aangetroffen. Eén van hen had inbrekersgereedschap bij zich. Hij is aangehouden.

 

Een oplettende getuige was het gedrag van de mannen opgevallen en meldde dat via 1-1-2. Agenten die snel na de melding ter plaatse kwamen troffen achter de woning aan de Hopweg de twee mannen aan. Er waren geen verbrekingen aan de omliggende woningen te zien. Eén van de mannen, een 38-jarige Apeldoorner bleek inbrekerswerktuigen bij zich te hebben. Daarop is hij aangehouden voor verhoor op het politiebureau.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.