Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 28 mei 2016, 15:57

Geparkeerde auto in brand aan de Sluisoordlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:55 uur

APELDOORN – De politie in Apeldoorn doet onderzoek naar een autobrand in Apeldoorn in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 mei. Eén auto brandde volledig uit, een andere auto raakte beschadigd. De politie vermoedt dat het hier om brandstichting gaat.

 

De brandweer kreeg rond 03.20 uur de melding dat een geparkeerde auto aan de Sluisoordlaan in brand stond. De auto brandde volledig uit. Een daarnaast geparkeerde auto raakte eveneens beschadigd.

 

Uit eerste onderzoek is het vermoeden ontstaan dat het hier mogelijk om brandstichting gaat. Wat deze aanwijzingen zijn, kan in het belang van het onderzoek niet worden gezegd.

 

De politie onderzoekt de zaak verder. De auto is afgesleept en wordt onderzocht. Mensen die informatie hebben over deze brand worden verzocht te bellen met 0900 8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.