Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 juni 2016, 16:31

Man overvallen in zijn woning aan de Canadalaan

Laatst bijgewerkt: zondag 12:56 uur

APELDOORN – In de nacht van zondag op maandag 20 juni is de bewoner van een woning aan de Canadalaan in Apeldoorn overvallen in zijn woning. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar tips.

 

De politie werd om 03.15 uur gebeld over de overval, die kort daarvoor plaatsgevonden had. De man werd wakker en zag dat er een aantal onbekende gemaskerde mannen in zijn slaapkamer stonden.

 

De mannen zijn er in ieder geval met een sieraad vandoor gegaan, het is nog niet helemaal duidelijk of er verder nog iets weggenomen is, dat wordt nog onderzocht. De bewoner is niet gewond geraakt. Ook is nog niet duidelijk hoe de overvallers in de woning gekomen zijn en hoe ze gevlucht zijn.

 

Het overvallenteam van de politie heeft direct een uitgebreid onderzoek ingesteld, inclusief sporenonderzoek in de woning en er volgt ook een buurtonderzoek.

 

Tips?
Heeft u afgelopen nacht verdachte personen of voertuigen gezien op of in de omgeving van de Canadalaan in Apeldoorn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.