Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 juni 2016, 17:19

Drie mannen dankzij getuigen aangehouden na poging inbraak bedrijfsbus

Laatst bijgewerkt: zondag 12:56 uur

APELDOORN / VAASSEN – In de nacht van woensdag op donderdag 23 juni heeft de politie mede dankzij getuigen drie Roemeense mannen aangehouden op verdenking van een poging inbraak in een bedrijfsbus geparkeerd bij de Hommelbrinkstede in Vaassen.

 

Even na middernacht werd de politie gebeld over de poging inbraak. Een buurtbewoner had de eigenaar gealarmeerd en meerdere mensen bleken de auto met de drie vermoedelijke daders gezien te hebben. Mede dankzij het opgegeven duidelijke signalement van de auto en de inzittenden zag de politie de verdachte auto nog voor 00.30 uur rijden, in Apeldoorn. De auto werd op de Sluisoordlaan in Apeldoorn ter controle staande gehouden. In de auto zaten drie Roemeense mannen van 20, 22 en 26. In de auto trof de politie ook een stuk gereedschap aan met een afgebroken punt. In het slot van de bedrijfsbus was een stukje gereedschap achter gebleven, bij de poging het slot te forceren. De politie onderzoekt of beide met elkaar ‘matchen’.

 

De verdachten zijn aangehouden en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.