Redactie 112 0 reactie(s) di 12 juli 2016, 16:03

Vrouw onder bedreiging van een mes van tas beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 12:56 uur

APELDOORN – Een 29-jarige vrouw uit Apeldoorn werd op maandag 11 jullie omstreeks 22.33 uur onder bedreiging van een mes beroofd van haar tas. De vrouw fietste over de kruising met de Mariastraat met de Rustenburgstraat in Apeldoorn. Een onbekende man op de fiets kwam haar tegemoet en vroeg haar de weg. Toen de vrouw stopte om de man de weg te wijzen dwong hij haar onder bedreiging van een mes haar tas af te geven. In de tas zat onder andere haar telefoon. De vrouw is na de beroving hard weggefietst om de politie te kunnen bellen.

 

Ze gaf als signalement van onbekende man het volgende door:
– Getint uiterlijk
– 1.70 meter lang
– Slank postuur
– Zwart kort haar
– Ongeveer 17 jaar oud
– Zwart gekleed
– Verzorgd uiterlijk

 

De man reed op een donkere fiets en sprak Nederlands. Het is onbekend welke richting hij is gefietst.

 

Agenten hebben nog gezocht in de omgeving waar de straatroof is gepleegd echter geen bijzonderheden aangetroffen. Daarom een nadrukkelijk verzoek aan getuigen die iets van deze straatroof hebben gezien of  meer van weten van deze beroving om contact op te nemen. Dat kan via 0900 8844 of anoniem via Bel M. 0800 7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.