Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 juli 2016, 16:52

Vrouw lichtgewond bij mislukte straatroof

Laatst bijgewerkt: zondag 12:56 uur

APELDOORN – Op de Elsweg in Apeldoorn is donderdagavond een 32-jarige vrouw uit die stad lichtgewond geraakt toen een onbekende haar op straat probeerde te beroven van haar tas. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

De Apeldoornse fietste die avond omstreeks 23.15 uur over de Elsweg toen de onbekende man haar tegemoet fietste. Dat deed hij nogal slingerend. Ook was hij in gezelschap van een andere vrouw. Onder dreiging van een mes wilde hij de tas van het slachtoffer afpakken, maar de Apeldoornse zette het op een schreeuwen. Tijdens een schermutseling kwamen beide te vallen en raakte het slachtoffer lichtgewond. De man en de vrouw sprongen vervolgens op de fiets en vluchtten zonder buit weg richting Fabriekstraat en Prins Willem-Alexanderlaan.

 

Getuigen gezocht
Volgens het slachtoffer was de man tussen de 20 en 30 jaar en had hij een donkere huidskleur, kort haar en een tenger postuur. Verder droeg hij donkere kleding. De vrouw die bij hem was had een blanke huidskleur en was eveneens tussen de 20 en 30 jaar. Ze had blond haar en droeg lichte kleding en had een gezet postuur. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.