Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 16 juli 2016, 16:43

Man rijdt 110 in een 30 km zone tijdens achtervolging

Laatst bijgewerkt: zondag 12:56 uur

APELDOORN – Afgelopen nacht vond er een achtervolging plaats in Apeldoorn. Vanaf het uitgaanscentrum werd door agenten gezien dat er een BMW op het punt stond te vertrekken met daarin personen die onder invloed van alcohol verkeerden.

 

Toen de auto ging rijden kreeg het voertuig bijna direct een stopteken, hieraan voldeed de bestuurder niet en er ontstond een achtervolging met hoge snelheden. Op de Badhuisweg haalde de bestuurder snelheden hoger dan 110 km per uur, terwijl dit een 30 km zone is.

 

Na enige tijd besloot de bestuurder toch eieren voor zijn geld te kiezen, hij stapte uit en probeerde weg te komen. De bestuurder is aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag en rijden onder invloed. De bestuurder blies 600ugl (daar waar 220ugl max. is toegestaan).

 

Het rijbewijs is ingevorderd en proces verbaal wordt opgemaakt. De bestuurder zal ook een verplichte en betaalde cursus bij het CBR moeten volgen om zijn rijbewijs weer terug te willen krijgen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.