Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 19 juli 2016, 17:25

Apeldoorner aangehouden voor brute woningoverval

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:56 uur

LEPELSTRAAT – Woensdagochtend 13 juli jl. is in een woning aan de Europaweg in Apeldoorn een jongeman voor een woningoverval aan de Kerklaan in Lepelstraat (gemeente Bergen op Zoom) aangehouden.

 

In de ochtend van 26 maart jl. werd bij een woning aan de Kerklaan aangebeld door drie mannen. Nadat de deur werd geopend, drongen zij binnen en ontstond een worsteling met de bewoner. Na deze worsteling vertrokken zij zonder buit. De bewoner liep lichte verwondingen op.

 

Politieonderzoek
Naar aanleiding van de uitzending van Opsprong Verzocht van dinsdag 12 juli jl. werd de jongeman aangehouden. Het gaat om een 18-jarige inwoner uit Apeldoorn. Hij is voor het verdere onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar hij nog vast zit. De politie is nog volop met het onderzoek naar de woningoverval bezig en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.