Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 26 juli 2016, 16:56

Tasjesdief slaat toe op de Adelaarslaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:56 uur

APELDOORN – De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk de diefstal hebben gezien van een handtas uit een fietstas. Deze diefstal vond plaats op maandagmiddag tussen 15.30 en 15.45 uur aan de Adelaarslaan ter hoogte van de Etos/Hema in Apeldoorn. De politie heeft ook een Burgernetbericht verzonden.

 

Het slachtoffer liep met haar fiets ter hoogte van de Etos/Hema op de Adelaarslaan toen zij merkte dat iemand aan haar fietstas zat. Toen zij zich omdraaide zag zij een man op een fiets er vandoor gaan met haar handtas. Het slachtoffer ging fietste achter de dief aan. Deze fietste richting de pinautomaat aan het Adelaarsplein en sloeg linksaf de Spreeuwenweg op om vervolgens de Hopweg in te rijden. Ter hoogte van de Valkweg riep het slachtoffer dat hij de tas moest laten vallen. Dat deed hij inderdaad maar de portemonnee bleek daaruit te zijn verdwenen.

 

Signalement verdachte:

  • Man van ongeveer 25 jaar
  • Getint (mogelijk Turks)
  • Mager
  • Donker kort haar tot in de nek
  • Geen baard of snor
  • Donker kleurige jas met lange mouwen
  • Maakte gebruik van een damesfiets

 

Getuigen
Volgens de aangeefster moeten diverse mensen bovenstaande gezien hebben. De politie verzoekt hen zich te melden. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.