Redactie 112 0 reactie(s) di 02 augustus 2016, 15:53

Mannen op de Amerikaweg proberen fietser te beroven

Laatst bijgewerkt: zondag 12:56 uur

BEEKBERGEN – Maandagavond, even voor 23.00 uur, probeerden twee mannen op de Amerikaweg om een 21-jarige voorbijganger te beroven. Het slachtoffer wist echter te ontkomen.

 

De 21-jarige man fietste over de Amerikaweg. Daar stonden twee mannen die probeerden hem van zijn fiets te duwen. Eén van de mannen had een mes in zijn hand. Ze eisten van het slachtoffer dat hij zijn spullen aan hen af gaf.

 

Het slachtoffer duwde echter zijn fiets in de richting van de daders. Die schrokken en gingen er vervolgens vandoor in de richting van het viaduct.

 

Van de daders is bekend dat ze tussen de 1,80 en 1,90 lang zijn. Ze waren beide gekleed in donkere kleding met een capuchon met bontkraag.

 

Getuigenoproep
De politie vraagt eventuele getuigen die maandagavond op de Amerikaweg iets hebben gezien of iets meer kunnen vertellen over deze twee straatrovers, zich te melden via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.