Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 02 augustus 2016, 16:17

Politie onderzoekt brand bij café aan de Arnhemseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 12:56 uur

APELDOORN – De politie doet onderzoek naar een brand die in de nacht van maandag op dinsdag ontstond bij een café aan de Arnhemseweg.

 

Even na half drie werd brand gemeld bij het café. Toen brandweer en politie ter plaatse kwamen was de brand al grotendeels geblust door een buurtbewoner. Mensen die boven het café wonen konden het pand gelukkig op tijd verlaten. De brandweer heeft nog nageblust. De brand heeft zich gelukkig beperkt tot de voorgevel.

 

Omdat er een sterk vermoeden is dat sprake is van brandstichting, heeft de afdeling Forensische Opsporing ter plaatse onderzoek gedaan.

 

Getuigenoproep
De politie vraagt eventuele getuigen die maandagnacht bij het cafe aan de Arnhemseweg iets hebben gezien, zich te melden via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem via nummer 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.