Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 13 augustus 2016, 15:53

Man op gestolen scooter na achtervolging aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:56 uur

APELDOORN – Na een korte achtervolging hebben agenten vrijdagavond in Apeldoorn een man op een gestolen scooter aangehouden. De scooter viel op omdat de kentekenplaat miste. Agenten zetten daarom de achtervolging in.

Op de scooter zaten twee mannen. Bij de start van de achtervolging viel de passagier al van de scooter af. De bestuurder ging er op hoge snelheid vandoor. Aan de Woudhuizerallee kwam hij ten val, en wilde weer verder rijden. Een van de agenten kon dat voorkomen en wist de man aan te houden.

 

De 19-jarige man uit Apeldoorn moest in het ziekenhuis behandeld worden, en werd daarna overgebracht naar een politiecel. Hij bleek ook geen rijbewijs te hebben. De passagier werd door omwonenden overgedragen aan de politie. Deze man is niet aangehouden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.