Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 28 augustus 2016, 17:41

Telefoon uit handen getrokken van 12-jarige jongen

Laatst bijgewerkt: zondag 12:56 uur

APELDOORN – Pokémon GO blijft voorlopig razend populair. Blijf tijdens het spelen wel alert op je omgeving! Want voor je het weet wordt je telefoon zo uit je handen getrokken..

 

Afgelopen week overkwam een 12-jarige jongen dit toen hij over de Koning Stadhouderlaan fietste, richting de Arnhemseweg. De jongen werd vlak voor het spoorviaduct ingehaald door een blanke jongen van een jaar of 16 (wit petje op, gemillimeterd haar) die waarschijnlijk bij het inhalen zag dat de 12-jarige Pokémon GO aan het spelen was en daardoor veel aandacht had voor zijn beeldscherm. De jongen met het witte petje draaide onder het spoor om, fietste terug richting de 12-jarige jongen en trok zijn telefoon in het voorbijgaan zo uit zijn handen en fietste er mee weg. De 12-jarige is nog achter de jongen aangefietst, maar verloor hem in de buurt van het station uit het oog.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.